S'obre la inscripció dels (Re)coneixements Veïnals de la CONFAVC

Colectic - Comunitari
La CONFAVC coordina 461 associacions veïnals i 23 federacions. Font: CONFAVC
La CONFAVC coordina 461 associacions veïnals i 23 federacions. Font: CONFAVC

S'obre la inscripció dels (Re)coneixements Veïnals de la CONFAVC

Colectic - Comunitari

Resum: 

La confederació d'associacions de veïns i veïnes mantindrà oberta fins al 22 de setembre una convocatòria que vol donar visibilitat a projectes i lluites veïnals que han aportat un salt qualitatiu de vida a alguns barris de Catalunya.

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) adreça els seus (Re)coneixements Veïnals, que ja van per la tercera edició, a totes aquelles associacions de veïns i veïnes i federacions d'associacions veïnals que hagin dut a terme algun projecte social o una lluita rellevant.

Al web de la Confederació es poden trobar les bases de la convocatòria de 2019 i també es poden fer les inscripcions. Les candidatures passaran per la Comissió de Valoració i posteriorment s’obrirà un termini de l’1 al 10 d’octubre en què les propostes podran ser votades pels veïns i les veïnes al mateix web. El resultat de la votació es comunicarà a l’entitat guanyadora el dia de l’esdeveniment dels (Re)coneixements Veïnals, que tindrà lloc el 17 d’octubre a la nova seu de la Confederació, al número 10 de la Rambla de Santa Mònica.

Entre les novetats d'enguany, les inscripcions es podran fer des de la pàgina 'Bones Experiències', que recull 51 projectes d’intervenció social i 26 lluites promogudes per una quarantena d’associacions, federacions i altres entitats a 29 municipis de Catalunya. Aquestes iniciatives es van presentar a l’edició del 2015 o del 2017.

Una altra novetat és la incorporació del Premi Honorífic al (Re)coneixement Veïnal que posarà en valor una lluita reeixida d’àmbit estatal que serà explicada per una persona representant de l’entitat a la primera part de la Jornada.

Afegeix un comentari nou