Tornen els Dijous Cooperactius de la URV

Fundació Autònoma Solidaria
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Tornen els Dijous Cooperactius de la URV

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

El cicle de conferències "Mirades innovadores en l'acció social" començarà l'1 de març i tractarà projectes d'innovació social i actituds promotores de canvi. L'alumnat de la universitat pot convalidar la participació per crèdits.

El Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat Rovira i Virgili, "URV Solidària", engega, un curs més, el cicle de conferències "Els Dijous Cooperactius". Oberts a la comunitat universitària i a tota la població en general de manera gratuïta, el seu objectiu és abordar temàtiques socials amb la vocació de sensibilitzar.

Enguany, els Dijous Cooperactius es desenvoluparan sota el paraigües de "Mirades innovadores en l’acció social" i permetran conèixer diferents visions i manifestacions de les noves formes d'acció social. Les sessions se celebren els dijous de 16.00 h a 20.00 h a l'Espai Kesse de Tarragona, o bé al Casal de les Dones de Reus.

L'assistència és gratuïta per a la població en general que no vulgui ni reconeixement d'assistència ni de crèdits. Ara bé, l'alumnat universitari de la URV pot reconèixer la seva participació amb 2,5 crèdits de lliure elecció o 1 crèdit ECTS. Per obtenir el reconeixement de crèdits en ambdós casos, és necessari formalitzar la matrícula, del 15 fins el 29 de febrer, per un preu de 30€. En cas que no es vulguin els crèdits però sí certificat d'assistència, el preu és de 10€. Per a la resta de persones interessades, l'assistència és gratuïta. En aquest enllaç pot consultar-s'hi la informació detallada de com formalitzar la inscripció i com realitzar el pagament.

El pròxim dimarts 1 de març tindrà lloc la primera de les sessions, que anirà a càrrec de la Coordinadora del Màster Universitari en Dret Ambiental, Susana Borràs, que compartirà el projecte "Horts Socials a al URV". Els Dijous Cooperactius també permetran endinsar-se en el fotoperiodismeme, escoltar el testimoni de Proactiva Open Arms o la lluita d'Espigoladors a nivell empresarial contra el malbaratament alimentari. El programa complet ja és disponible.

Afegeix un comentari nou