Tot i la Covid-19, la campanya de recollida de material escolar de CCOO segueix amb bon ritme

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Cristina Muelas Guiu
 Font: Pixabay
Fins al 15 de setembre de 2021 es poden fer donacions de material. Font: Pixabay
Segons els docents, serà molt important l'escolta activa durant el primer trimestre. Font: CC
El llistat de material que es recull inclou llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de colors, maquinetes i molt més. Font: Pixabay

Tot i la Covid-19, la campanya de recollida de material escolar de CCOO segueix amb bon ritme

Autor/a: 
Cristina Muelas Guiu
Suport Tercer Sector

Resum: 

Enguany és la 9a edició i, segons la responsable de l’àrea d’acció social de Comissions Obreres al Vallès Oriental, Maresme i Osona, Estíbaliz Pous, “és bastant similar a les anteriors”.

Ja està en marxa la 9a campanya de recollida de material escolar que gestiona la Xarxa d’Acció Solidària a través de CCOO. Fins al 15 de setembre de 2021 es poden fer donacions de material perquè els nens i les nenes de les escoles tinguin l’oportunitat de desenvolupar amb dignitat i igualtat els seus estudis.

Segons la responsable de l'àrea d'acció social de CCOO al Vallès Oriental, Maresme, Osona, Estíbaliz Pous, l’actual campanya “és bastant similar a les anteriors”. Afegeix que, tot i la Covid-19, “tenim la mateixa sensació que en altres campanyes”.

"És molt important la solidaritat entre les persones, i és molt important que la gent porti material per fer millor el dia a dia dels infants".

D’aquesta manera, assegura que de moment “segueix amb bon ritme”. Tot i això, “la pandèmia ha provocat un increment important de famílies en situació de pobresa, de precarietat i d’exclusió social”. De fet, segons les darreres dades publicades per l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), més del 26% de la població catalana està en risc de pobresa.

Acció solidària

El llistat de material que es recull inclou llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de colors, maquinetes, retoladors, estoigs, cel·los, quaderns, folis, llibretes i altres materials fungibles. Per a l’Estíbaliz, “és molt important la solidaritat entre les persones, i és molt important que la gent porti material per fer millor el dia a dia dels infants”.

Entre els centres habilitats per fer la recollida del material hi ha Granollers (C. de Pius XII, 5-7 baixos), Mollet (Rambla Balmes, 10, 1r pis), Mataró (C. de Castaños, 120 bis) o Vic (Pl. de Lluís Companys, 3), però es poden consultar altres centres a través del portal web de Comissions Obreres.

La responsable de l'àrea d'acció social de CCOO al Vallès Oriental, Maresme, Osona, Estíbaliz Pous, ha aprofitat per fer una crida a les administracions públiques a invertir més en “recursos pel sistema educatiu”, perquè considera que “han d’estar més a sobre”.

Afegeix un comentari nou