Un clam per a la llibertat i la defensa dels drets, la manifestació del 21-O

F Pere Tarrés
 Font: Taula per la Democràcia
La manifestació s’iniciarà a les 17.00 h a la confluència del passeig de Gràcia amb el carrer Aragó i baixarà fins a la Gran Via
 Font: Wikimedia
La mobilització pretén tenir un caràcter transversal i escenificar una resposta unitària

Un clam per a la llibertat i la defensa dels drets, la manifestació del 21-O

F Pere Tarrés

Resum: 

La Taula per la Democràcia organitza una mobilització per aquest dissabte sota el lema ‘Llibertat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats’

‘Llibertat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats’, aquest serà el lema que encapçalarà la manifestació prevista per aquest dissabte dia 21 d’octubre a Barcelona. Organitzada per la Taula per la Democràcia, iniciativa que engloba diverses entitats i sindicats del nostre país, s’iniciarà a les 17.00 h al passeig de Gràcia.

La mobilització pretén tenir un caràcter transversal i escenificar una resposta unitària a les darreres actuacions dutes a terme pel govern espanyol, especialment amb l’empresonament dels dos dirigent d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana aquest dilluns. Al finalitzar el recorregut, diversos parlaments, actuacions musicals i la lectura d’un manifest conclouran la mobilització.

Taula per la Democràcia

La Taula per la Democràcia té com a grup impulsor la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), la Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), LaFede.cat, l'Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Comissions Obreres (CCOO), Òmnium Cultural, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Unió General de Treballadors (UGT) i Unió de Pagesos.

Afegeix un comentari nou