Veïns i veïnes de Barcelona converteixen un espai abandonat en art

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Veïns i veïnes de Barcelona converteixen un espai abandonat en art

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

El barri de la Creu Coberta, al districte de Sants-Monjuïc de Barcelona, acull un espai únic a la ciutat que mostra obres de "street art" fetes per artistes de molt diversa procedència.

Es tracta d'un solar urbà que mostra temporalment obres murals d'artistes reconeguts internacionalment del que es coneix com "street art". Entre aquests i aquestes es troben, per exemple, Kenor, Nekor, Manu i Pez.

El Meeting Point és un espai innovador que permet a la ciutadania conèixer les últimes tendències de l'art mural urbà, alhora que s'embelleixen uns murs d'un espai abandonat.

Els impulsors i impulsores d'aquest punt de la Creu Coberta (veïns, veïnes i comerciants del barri) programen cada any un concurs d'art efímer en el qual es convida a artistes d'arreu del país a intervenir amb les seves creacions. L'espai es converteix en una exposició a l'entorn de conceptes com la sostenibilitat, la multiculturalitat o el civisme.

D'aquesta manera fomenten organitzada i creativament l'apropiació de l'espai públic, d'un lloc que es troba en procés de canvi, fins que aquest tram del carrer de la Diputació s'obri definitivament.

Afegeix un comentari nou