Vic celebra la 7a jornada del seu Projecte Educatiu de Ciutat

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vic celebra la 7a jornada del seu Projecte Educatiu de Ciutat

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

La trobada tindrà lloc el dissabte 13 a l'edifici del Sucre i donarà a conèixer alguns projectes que s'estan duent a terme als centres educatius de la capital de l'Osona.

La trobada, que porta com a nom "Jornada d'intercanvi pedagògic dels centrs educatius de la ciutat", és un espai de trobada de tots els agents que intervenen en l'educació per compartir experiències que tenen un caràcter innovador i que poden ser tingudes com a referència per altres centres.

La jornada del Pla Educatiu de Ciutat (PEC) de Vic vol també potenciar el treball en xarxa i visualitzar la feina feta al centres educatius per part dels seus i les seves professionals, així com fer-ne una valoració de les experiències dutes a terme i poder millorar-les.

De cara a les mares i pares, es tracta també d'un punt de trobada en el qual poden entrar en contacte. Aquells i aquelles que busquen una escola pels seus nens i nenes poden també obtenir informació, especialment pel que fa a llars d’infants o en el cas d'alumnes que estan cursant sisè de primària. Està considerada doncs com a una trobada que reforça les jornades de portes obertes que fan els centres al llarg del ems de març.

A la jornada del PEC d'aquesta ciutat és presentaran un total de 19 experiències que estaran distribuides en dos grups: per una banda aquelles que s'ha desenvolupat amb infants d'educació infantil i primària (entre 0 i 12 anys), i per l'altra, amb alumnes de secundària i batxillerat (de 12 a 18 anys).

Si vols pots consultar el programa o tenir més informació sobre la jornada. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest formulari.

Afegeix un comentari nou