Vols portar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica al teu municipi?

 Font:
Font:

Vols portar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica al teu municipi?

Resum: 

A dos mesos del Dia Internacional del Comerç Just, l'11 de maig, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica ja escalfa motors. Una nova imatge que reivindica l'existència d'alternatives davant la situació actual i la crida a entitats perquè acullin la festa al seu municipi són els primers passos de la 14a edició de la festa.

Sota el lema "Prou. Sí que hi ha alternatives", Setem, Alternativa 3, Fiare, FETS, Intermón Oxfam, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d'Economia Solidària impulsen la 14a edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Tot i el complicat panorama actual, volen destacar la capacitat de les persones de crear iniciatives i models que posen a l'ésser humà, el medi ambient i el respecte per la democràcia en el centre de l'activitat econòmica.

La festa busca connectar amb el latent sentiment d'indignació i animar a la ciutadania a sortir al carrer, a descobrir les alternatives i a celebrar-les. Alternatives com el Comerç Just, que proposa una relació comercial justa per a totes les parts que entren en joc, la banca ètica, que permet que els nostres estalvis s’inverteixin en projectes que beneficiaran la societat, o l'economia solidària, conformada per multitud d’iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen dia a dia sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris que no pas les empreses capitalistes.

Les entitats que vulguin fer-se càrrec de portar la festa als seu barri o municipi ja es poden adherir-hi emplenant aquest formulari, tot indicant la data i les activitats previstes. Si mai has organitzat la festa abans o tens consultes, idees… et pots posar en contacte amb '’equip de coordinació escrivint a coordinacio[arrova]festacj.org o a través del telèfon 650553684.

Afegeix un comentari nou