Voluntariat per la llengua llança una nova acció promocional

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Voluntariat per la llengua llança una nova acció promocional

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'acció de difusió del programa té com a objectiu promoure'l i donar a conèixer la seva nova modalitat virtual.

Voluntariat per la llengua (VXL) és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per practicar català a través de la conversa. Funciona a partir de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària que ajuda a una altra amb coneixements bàsics.

L’eix central de la campanya és un vídeo que mostra parelles ben avingudes i que convida a inscriure’s al programa. Aquestes parelles tenen com a compromís trobar-se una hora la setmana durant almenys 10 setmanes per parlar en un context distès.

La modalitat virtual de la iniciativa està pensada per a persones que no poden coincidir presencialment com a conseqüència de la distància geogràfica. Només cal fer servir un ordinador o un dispositiu mòbil amb qualsevol programa informàtic de videoconferència.

Per participar al programa és necessari ser major d'edat i inscriure's al seu web indicant l’opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.

Afegeix un comentari nou