Voluntàries i voluntaris, voleu ser l’ànima dels Jocs Special Olympics?

Voluntàries i voluntaris, voleu ser l’ànima dels Jocs Special Olympics?

Resum: 

Aquest any se celebrarà una nova edició dels Jocs Special Olympics a Vilanova i la Geltrú de l’11 al 14 d’octubre. Des de l’organització es fa una crida per aconseguir voluntaris i voluntàries que ajudin a tirar endavant aquest esdeveniment. Ja ho saps, si t’agrada l’esport i vols donar un cop de ma, apunta-t’hi!

En aquesta edició, organitzada per ACELL, Special Olympics i amb la participació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es commemoren els 20 anys que fa que Vilanova va ser la seu dels Jocs Special Olympics.

Era l’any 1992, l’any de les Olimpíades a Barcelona, i gràcies a aquests dos esdeveniments es va donar una gran visibilitat a la ciutadania voluntària del nostre país. Van fer tasques de voluntariat olímpic milers de persones que es van implicar en dos grandíssims esdeveniments esportius i socials, d’abast mundial.

Per a aquesta nova edició dels Jocs Special Olympics es calcula que faran falta unes 500 persones voluntàries, que faran tasques relacionades amb el lleure, la secretaria, la informació al públic, l’acompanyament, la informàtica, la fotografia, les traduccions, els primers auxilis, el programa de salut o les cerimònies.

Els jocs se celebraran a Vilanova i la Geltrú, però la inauguració es farà a Barcelona, des d’on sortirà una flama olímpica que recorrerà 7 ciutats catalanes que han acollit altres edicions dels Jocs Special Olympics.

Més informació

Afegeix un comentari nou