133 anys després, es recuperen els jocs florals de Sants, Hostafrancs i La Bordeta

 Font:
Font:

133 anys després, es recuperen els jocs florals de Sants, Hostafrancs i La Bordeta

Resum: 

El certamen literari dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta es va instaurar per primera vegada el dia de Sant Bartomeu de 1877. Ara, al 2010, la Societat Coral la Floresta juntament amb les entitats que impulsen les festes majors als barris, en coordinació amb el Secretariat, recuperen els Jocs Florals a casa nostra per potenciar la llengua catalana i el fet literari.

133 anys després, l’impuls de la literatura i de la llengua catalana esdevé de nou un dels objectius d’aquest esdeveniment, emmarcat entre les festes majors de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
El Comitè organitzador ha proposat els següents premis a la millor poesia: Viola d’Or; Englantina d’Or; Flor Natural d’Or. També s’ha creat un guardó extraordinari: El premi Jacint Laporta al millor treball històric o científic sobre els barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta en prosa.

Els treballs s’han de fer arribar al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants (c/ Sants 79, 08014 Barcelona) abans del dia 24 de juny de 2010.

El lliurament de premis es realitzarà a la Sala de plens del Districte de Sants- Montjuïc el mes de setembre de 2010.

Podeu consultar el díptic amb les bases generals dels Jocs Florals clicant aquí.

Comentaris

Jo vaig participar als Jocs Florals de Sants aquest any. Vaig quedar primera en la categoría de Cicle Superior. Em podeu dir on puc trobar fotos, informació, tots els poemes...?

Afegeix un comentari nou