33ena Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona

 Font:
Font:

33ena Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona

Resum: 

Els móns associatius del lleure i de les discapacitats celebren la festa junts per primera vegada. El diumenge 30 de maig de les 11 a les 19 hores, al parc de la Ciutadella de Barcelona, FUNDACIÓ LA RODA (agrupació catalana d’entitats culturals i del lleure) amb la col·laboració de COCARMI (Comitè català de representants de persones amb discapacitat) organitzarà la seva 33ena TAMBORINADA sota el lema “Belluguem-nos tots!”.

La Tamborinada és la gran festa de l’associacionisme del lleure familiar. Sota el lema “Belluguem-nos tots!”, Fundació LA RODA i COCARMI compartiran, durant tot el dia, una jornada lúdica amb activitats centrades en la discapacitat, adreçades als més petits i a les seves famílies.

Més de 30 espectacles i 60 tallers permetran a nens, nenes, pares, mares, avis i àvies jugar, escoltar contes, veure espectacles de música, titelles, circ, màgia i teatre en molts formats, sempre estructurats al voltant de temes relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat. És preveu una assistència de 90.000 visitants. Més de 60 entitats i 1.000 voluntaris faran possible la festa.

Més informació:

Anna Corbella 619 74 34 61, premsa@fundaciolaroda.cat
www.fundaciolaroda.cat

Anna Hernàndez 610 68 75 04, annahernandez@telefonica.net
www.cocarmi.cat

Afegeix un comentari nou