6 idees diferents per gaudir al màxim la Setmana Santa!

Fundació Autònoma Solidària
 Font: Joana Biarnés
Font: Joana Biarnés
 Font: Radiolé
Font: Radiolé
 Font: huertos.org
Font: huertos.org
 Font: Diari de Girona
Font: Diari de Girona

6 idees diferents per gaudir al màxim la Setmana Santa!

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Temps per descansar, però també per aprofitar el bon temps que ja arriba i les oportunitats culturals i socials que ens ofereixen entitats i col·lectius ben diversos.

1. Fotoperiodisme en essència de la mà de Joana Biarnés

Joana Biarnés va néixer el 1935 a Terrassa i ha esdevingut una de les fotoperiodistes més reconegudes del país. Per aquest motiu, el Palau Robert exposa fins el 2 d’abril ‘L’exposició ‘Joana Biarnés. A Contracorrent’, que ens ensenya “la primera fotorreportera del periodisme català i espanyol que va anar "a contracorrent", amb valentia en una època de pensament únic”.

Biarnés retrata la realitat del segle XX -des de la pobresa i tristor de la postguerra a la descoberta de nous mons i obertura social a partir dels anys 60- i a molts personatges importants com George ,Orson Welles, Rocío Durcal, Rocío Jurado, Jack Lemmon, o Clint Eastwood.

2. Proves sort amb Las Migas?

Els pròxims 10, 17 i 24 de març, el grup Las Migas, que interpreten flamenc contemporani fusionant diversos estils ofereixen un sopar concert al Casino de Barcelona valorat en més de 65 euros. El menjar serà elaborat amb una cuina de mercat i creativa i hi haurà una selecció acurada de caves i vins.

Si t’agradaria anar-hi de manera gratuïta pots provar sort amb Time Out. Omple el formulari i creua els dits!

3. Fes un volta i troba la calma al Jardí del Silenci

Coneixes el Jardí del Silenci? Es troba al carrer Encarnació, al barri de Gràcia de Barcelona i compta amb més de 1.000 metres quadrats verds i està gestionant per l’Associació Salvem el Jardí, que es va constituir per evitar que aquest espai verd s’acabés convertint en un pàrquing. Actualment tenen un hort, realitzen exposicions d’art urbà i tallers diversos.

Aprofita i vés-hi a fer una volta durant les vacances, tot un oasi.

4. Els brunyols més autèntics

Saps la diferència entre el ‘bunyol de l’Empordà’ i el ‘brunyol de Sant Feliu de Guíxols’? El primer és rodó i té forma esfèrica amb un forat al mig i, en canvi, els brunyols de Sant Feliu són triangulars, s’elabora amb un procés diferent amb llevat en pols i no són tan coneguts com els primers. Per aquest motiu, Sant Feliu de Guíxols celebra cada any el Mercat del Brunyol, enguany el divendres 30 d’abril i dissabte 31. A més de poder degustar aquests dolços, els participants podran participar en activitats diverses: tallers d’art i pastissera per infants, tallers i formacions de rebosteria per adults, demostracions d’oficis i visites guiades.

5. Art santsenc amb la FAI

El barri de Sants acull la Fira d’Art Independent (FAI) el 24 de març durant tot el dia. L’objectiu de la FAI és la difusió de l’obra d’aquells artistes i creadors que actuen fora del mercat ordinari de l’art. A més de la mostra, l’espai de la Fira també comptarà amb paradetes de menjar, barra de begudes amb també cervesa artesana, punxadiscos i més activitats.

6. Practica llengües els divendres

Tens ganes de millorar un segon idioma? Tens ganes de, a més a més, conèixer gent nova? Vine a provar un dels Friday Language Exchange que cada divendres organitza el Bar de l’Estació de França. Al bar, es formen parelles i la idea és parlar una mica en l'idioma de l'un i una estona en l'idioma de l'interlocutor per tal que tothom pugui practicar la llengua del seu interès.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou