APSOCECAT engega el Concurs de Narrativa accessible 'Hort d’en Queni'

Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa - APSOCECAT
Cartell del Concurs de Narrativa Hort d'en Queni Font: APSOCECAT
Cartell del Concurs de Narrativa Hort d'en Queni

APSOCECAT engega el Concurs de Narrativa accessible 'Hort d’en Queni'

Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa - APSOCECAT

Resum: 

L’APSOCECAT presenta la primera edició del Concurs de Narrativa 'Hort d’en Queni' amb col·laboració amb la Biblioteca Vapor Vell i el Col·lectiu d’Artistes de Sants.

L’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) engega el Concurs de Narrativa 'Hort d’en Queni', una iniciativa adreçada a fomentar la narrativa popular al voltant dels horts urbans com espais de trobada, inclusius y accessibles.

La primera edició del Concurs de Narrativa 'Hort d’en Queni' és la proposta de l’APSOCECAT per animar aquests dies de confinament. La idea neix amb esperit de fomentar la creació literària no només en format escrit, sinó també en llengua de signes.

Inspirat en en Queni, el cargolet que no pot ni veure ni sentir i que dóna nom a l’Hort, el concurs busca inspirar històries que parlin de la vida de barri, dels carrers, de les botigues, però sobretot de la gent, de grans i de petits, de forts i de més vulnerables, i de les persones amb discapacitat. Petites històries que podem explicar com a veïns, com a família, com a persones que vivim en comunitat.

El requisits són molt senzills. S’ha de presentar un conte o narració curta original en alguna de les dues modalitats: escrita (màxim 5 pàgines, català o castellà), o en llengua de signes (màxim 5 minuts). Dues entrades a Port Aventura esperen al guanyador de cada modalitat.

Les dates claus per enviar els treballs a concurs són entre el 25 d’abril i el 25 de maig. El lliurament de premis està previst pel 26 de juny (subjecte a confirmació), en l’acte del Dia Internacional de la Sordceguesa, que tindrà lloc a l’Hort d’en Queni.

La informació i bases del Concurs estan disponibles a la web d' APSOCECAT: https://www.apsocecat.org

Afegeix un comentari nou