Arreplec de virolla perquè els mots continuïn rodant

 Font:
Font:

Arreplec de virolla perquè els mots continuïn rodant

Resum: 

Des de fa 14 anys, moltes persones reben cada dia un mot a la seva bústia de correu electrònic. Així, enriqueixen el seu vocabulari, aprenen català... RodaMots no rep cap subvenció ni ajut per poder portar a terme aquesta tasca i, per això, realitza una campanya de recollida de donatius durant la primera quinzena d'abril.

Les persones subscrites a "Cada dia un mot" tenen la possibilitat de conèixer un mot o una expressió cada dia. Potser és una paraula que ja coneixen, però al correu que reben no només s'explica el significat, sinó que, s'aprofundeix en el seu origen, s'ofereixen exemples i s'aporten passatges de llibres on surt el mot. Ganyips, púrria, entortolligar o marrada són algunes de les paraules que han protagonitzat el “Cada dia un mot” durant els darrers dies. Tota una oportunitat per enriquir el teu vocabulari i conèixer curiositats!

RodaMots no rep cap subvenció d'institucions públiques ni privades. Per això, un cop cada dos anys realitza una recollida de donatius dels subscriptors/ores, per tal de poder seguir mantenint aquest servei lingüístic. Així, de l'1 al 15 d'abril porta a terme la campanya d'arreplec de virolla 2013 per a "Cada dia un mot". Si la teva aportació supera els 14 € rebràs un llibre de regal!

En aquest enllaç trobaràs indicacions de com fer l'aportació (transferència, pagament a través de PayPal...) i la llista dels llibres que pots aconseguir.

Comentaris

Moltes gràcies per fer-vos-en ressò... només una puntualització: les campanyes no es fan "un cop l'any" sinó que són biennals, és a dir, que es fan un cop cada DOS anys. L'anterior va ser el 2011 i la propera, en principi, hauria de ser el 2015.

Moltes gràcies per la informació.

Correcció feta!

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou