Arriba el Capsa Músic Festival amb gran presència femenina

LaviniaNext
Autor/a: 
Alba Marino
L'edició d’enguany se celebrarà el 18 d’agost al Camp de Mart a Tarragona.  Font: aMt
L'edició d’enguany se celebrarà el 18 d’agost al Camp de Mart a Tarragona. Font: aMt
Les mesures per la Covid-19 estaran presents durant tot el festival. Font: Llicència CC
Les mesures per la Covid-19 estaran presents durant tot el festival. Font: Llicència CC
El cartell compta amb gran presència femenina.  Font: aMt
El cartell compta amb gran presència femenina. Font: aMt

Arriba el Capsa Músic Festival amb gran presència femenina

Autor/a: 
Alba Marino
LaviniaNext

Resum: 

La nova edició d’enguany se celebrarà el 18 d’agost en el marc de les festes de Sant Magí al Camp de Mart a Tarragona.

Aquest estiu la cultura no para. Cinema, exposicions, obres de teatre, dansa, festivals, etc. s’han convertit en els grans protagonistes. El Capsa Músic Festival n’és un exemple de bon acompanyament musical gràcies a l’organització de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt).

Des de les 20 h del 18 d’agost i durant més de quatre hores es podrà gaudir de música en directe al Camp de Mart, a Tarragona en el marc de les Festes de Sant Magí. Amb entrada gratuïta, les persones assistents escoltaran flamenc, soul funk, pop i rock en una barreja musical per a tots els gustos.

“El Camp de Mart s’ha consolidat com un espai molt necessari. Tenim molt espai i una bona acústica. Estem plantejant mantenir aquest espai quan passi la pandèmia perquè ens permet més afluència de públic que la Capsa i fer el festival en lloc emblemàtic enmig de la ciutat”, anuncia el president de l’Associació de Músics de Tarragona, Xavier Pié.

Cartell del Capsa Músic Festival 2021.  Font: aMt

Amb l’objectiu de promoure i realçar la música dels Països Catalans, el Capsa Músic Festival promet un espectacle avivant la música del territori. Com explica Pié, “som uns defensors nats de la música en directe. Mirem de portar artistes que aixequin forces i estiguin en plena efervescència. Posar en valor la música dels Països Catalans és el nostre tarannà. El cap de cartell sempre és algú important i fort d’aquí i sempre compten amb artistes de Tarragona”.

Empoderament femení al cartell

Des de Mallorca i les Balears arriba Reïna amb la veu pop de Carme Vives, acompanyada dels guanyadors dels concursos musicals dels Països Catalans. La festa continuarà amb Nerea Bassart i el seu trio de soul funk des de Tarragona. Des de la mateixa terra, el rock i covers dels 2UT completaran la tarda. I, per acabar, com a cap de cartell posa la cirera del pastís la Maruja Limón amb un “flamenc incendiari” com destaquen des de l’aMt.

Respecte a la pròxima edició, des de l’organització ja comencen a preparar-la perquè estigui tot a punt el 2022. “Ja estem pensant en l’edició de l’any vinent. Encara no podem dir gaire, però té un punt festiu amb un grup que ve molt fort”, assegura el president.

En el context actual, les mesures per la Covid-19 estaran presents durant tot el festival. Es mantindran les distàncies gràcies a l’espai del Camp de Mart i a què les persones assistents hauran d’estar assegudes. A més, se les prendrà la temperatura abans d’accedir al recinte i es requereix de reserva prèvia de les entrades.

Afegeix un comentari nou