Arriba una nova edició del concurs musical de Tarragona, el 24 DO TGNA

Autor/a: 
Associació de Músics de Tarragona

Arriba una nova edició del concurs musical de Tarragona, el 24 DO TGNA

Autor/a: 
Associació de Músics de Tarragona

Resum: 

Obrim des de l’Ajuntament de Tarragona i juntament amb la col·laboració de l’aMt, la ja 24a edició del concurs musical D.O. Tarragona.

Harrison Ford, Le Cirke, The Transistor Arkestra, Zulú 9:30..., són alguns dels guanyadors d’edicions anteriors del concurs DO TGNA, i ara obrim des de l’Ajuntament de Tarragona i juntament amb la col·laboració de l’aMt, la ja 24a edició del concurs musical D.O. Tarragona.

Aquest concurs musical té l’objectiu de donar noves oportunitats i promoció als artistes i grups de la ciutat de Tarragona i la seva demarcació, i que estan dedicats a la creació musical en qualsevol estil i corrent creativa. El concurs ofereix elements de suport cap a la professionalització i l’excel·lència musical i al mateix temps impulsa les tecnologies de la informació i el treball a la xarxa, com una forma de familiaritzar els creadors musicals en les actuals formes predominants de difusió i distribució digitals dels seus continguts i/o creacions musicals, així com del directe a l’escenari -l’autèntic camp de proves- per als músics novells, amateurs i professionals.

Les bandes i els artistes tarragonins interessats, poden fer la seva inscripció a partir del dia 1 i fins a les 24h del 30 de Juny enviant les seves propostes musicals a l’adreça electrònica: concursdo@musicstgn.cat i així fer efectiva la seva inscripció al concurs decà de Catalunya en l’àmbit musical actual.

Obrim així la convocatòria de propostes per què el jurat professional reunit en comissió artística decideixi quines sis propostes arribaran a la final del concurs musical el pròxim 22 de setembre dins les festes de Santa Tecla a l’escenari de la Capsa de Música, el lloc pels músics i la música tarragonina.

El concurs que l’any que bé complirà 25 anys d’existència, arriba amb nous col.laboradors, com ara el Consell Regulador de la Denominació D’origen DO Tarragona.
Els premis i les aportacions econòmiques estan valorades en més de 6.000€ i que com a guanyadors i/o finalistes podran gaudir els músics i creadors de la nostra ciutat i comarques.

Bases i més informació al web i al bloc o al telèfon 629 767 713.

Afegeix un comentari nou