Cinc veus solidàries per acompanyar el jovent del Casal dels Infants

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Estopa, durant l'actuació del concert de 2017 Font: Casal dels Infants
Estopa, durant l'actuació del concert de 2017
Judit Neddermann va ser una de les veus solidàries del 2017 Font: Judit Neddermann
Judit Neddermann va ser una de les veus solidàries del 2017

Cinc veus solidàries per acompanyar el jovent del Casal dels Infants

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat units en la segona edició del concert solidari del Casal dels Infants.

El Casal dels Infants ha programat pel 30 de gener de 2019 una nova edició del concert benèfic 'Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves'. El concert tindrà lloc a la sala Razzmatazz de Barcelona i comptarà amb les actuacions de Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat.

El concert, com ja va passar en la darrera edició l'any passat, porta algunes de les veus musicals més solidàries i rellevants del panorama musical, per una causa benèfica com és el projecte d'acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat.

Aquests joves, que participen amb el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària, així com de formació i inserció sociolaboral, seran els grans protagonistes de l'esdeveniment que els permetrà reivindicar-se i donar a conèixer la seva situació.

L'any passat, en la primera edició del concert, Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut van omplir la sala Barts en una nit inoblidable. L'esdeveniment és possible també gràcies a la participació de la Fundació Damm, Canet Rock, The Project, Razzmatazz i OneBox.

Afegeix un comentari nou