EDUCACIÓ I LLEURE: jo també educo.

EDUCACIÓ I LLEURE: jo també educo.

Resum: 


El fòrum d'educació i lleure del projecte educatiu de ciutat de Barcelona es presenta un nou diàleg sota el títol: Educació i Lleure:jo també educo!

Des del fòrum d'educació en el lleure, un dels motors del Pla d'acció 2008-11, han convidat al director de l'Institut d'Estudis d'Oci i Temps Lliure de la universitat de Deusto, a reflexionar a partir de temes com l'educació i el lleure i l'educació compartida.

La jornada està enmarcada sota el lema: Educació i Lleure: jo també educo! w3.bcn.es adreçada a tots els educadors ie ducadores interessats a participar a les conferències i a les activitats lúdiques.

L'entrada es lliure per a tothom i serà el proper dimecres 12 de maig de 17 a 19'45h.Cal confirmar l'assistència a: Punt d'atenció Municipal d'educació per telèfon 93 402 36 63 o bé via mail a aimebatencio@bcn.cat i si fes falta es pot demanar un mitjà alternatiu per a la comunicació (interpretació de llenguatge de signes, emissora FM, etc)

Per a més informació podeu consultar:www.bcn.cat/educacio/pec i per inscriure's al telèfon 93 402 36 63

Programa:

  • A les 17h: Amanida d'activitats de lleure a l'aire lliure: ludoteca, jocs, esports, música, tradicions populars, esposició d'art i xocolatada
  • A les 18h: Presentació a càrrec de la regidora d'educació de Barcelona, Montserrat Ballarín, la delegada del consell directiu del PEC Aina Gutiérrez i el coordinador del fòrum del PECB en Jordi Puig.

Conferència, educació: escola i lleure a càrrec del Sr.Manuel Cuenca

  • A les 19'45h: Màgia pedagògica i refrigeri musical

Al Centre cívic Ateneu Fort Pienc. Pl.Fort Pienc de Barcelona.

Afegeix un comentari nou