El BAM busca projectes musicals relacionats amb l'economia solidària

Ravalnet
Cultura Viva Font: Fabra i Coats
Cultura Viva Font: Fabra i Coats
Anunci BAM 2017 Font: Ajuntament de Barcelona
Anunci BAM 2017 Font: Ajuntament de Barcelona

El BAM busca projectes musicals relacionats amb l'economia solidària

Ravalnet

Resum: 

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació obre la convocatòria per a projectes artístics que vulguin participar a BAM - Cultura Viva, que tindrà lloc el 22 i 23 de setembre, en el marc de les festes de La Mercè 2017.

El Barcelona Acció Musical (BAM) d'enguany anirà de la mà de l'economia social i solidària. Així ho ha anunciat Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, que ha publicat la convocatòria per a projectes que hi vulguin participar.

L'espai BAM inclourà un escenari musical i un programa d’activitats. Vol ser un punt de trobada i experimentació per donar suport i visibilitat al teixit musical de base, tant en l’àmbit artístic i organitzatiu, com dels processos d’innovació socioeconòmica en l’ecosistema cultural. S'hi treballaran els punts de connexió entre música i economia social i solidària i les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Vol ser un punt de trobada i experimentació per donar suport i visibilitat al teixit musical de base

Per poder donar forma a aquest espai, Fabra i Coats ha obert una convocatòria. S'hi poden presentar propostes tant artistes com organitzacions i col·lectius que puguin garantir l’exhibició d’un espectacle. Les propostes han d’incloure una presentació del projecte, una explicació sobre les motivacions per participar en aquest espai i la fitxa artística.

Per optar a la convocatòria cal emplenar aquest formulari, abans de diumenge 2 de juliol a les 23.59 h.

La programació l’elaborarà una comissió de persones proposades pels col·lectius que han obert aquesta convocatòria.

Afegeix un comentari nou