El Cens per al Foment de la Llengua es fa gran

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Imatge d'un dels vídeos promocionals del CENS Font: CENS
Imatge d'un dels vídeos promocionals del CENS

El Cens per al Foment de la Llengua es fa gran

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Totes les entitats sense ànim de lucre que vulguin promocionar la llengua catalana s'hi poden inscriure i fomentar la llengua a canvi d'avantatges fiscals.

La Generalitat ha fet pública la llista d'entitats que enguany ja conformen el Cens per al Foment de la Llengua Catalana, una condició que es pot sol·licitar a través del portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya des de l'1 de Gener i fins al 30 d'abril. Formar part del CENS i ajudar a la difusió del català desgrava en l'impost sobre la renda de les persones físiques.

Què és el Cens?

El Cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana agrupa entitats privades sense finalitat de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d'actuació. S'entén per foment de la llengua catalana la realització d'activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l'ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Afegeix un comentari nou