El Centre de Música Xamfrà guanya el Premi Nacional de Cultura 2020

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
El Centre Xamfrà també ofereix Dansa als seus usuaris i usuàries.  Imatge del Centre Xamfrà Font: Centre Xamfrà
El Centre Xamfrà també ofereix Dansa als seus usuaris i usuàries. Imatge del Centre Xamfrà
El Centre Xamfrà també ofereix diferents tipus d'activitats músicals. Imatge de Centre Xamfrà. Font: Centre Xamfrà
El Centre Xamfrà també ofereix diferents tipus d'activitats músicals. Imatge de Centre Xamfrà.

El Centre de Música Xamfrà guanya el Premi Nacional de Cultura 2020

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

Xamfrà és una entitat amb més de cinquanta anys d’història. Té per objectiu, viure les arts escèniques de manera col·lectiva i cooperativa.

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, el CoNCA, va anunciar, el passat 5 d’octubre, la seva llista de guardonats i guardonades, pels Premis Nacionals de Cultura 2020. La Capella del MACBA acollirà el diumenge 29 de novembre l’acte de lliurament dels premis.

Una de les entitats premiades en aquesta edició dels Premis Nacionals de Cultura, és el Centre de Música i Escena del Raval, Xamfrà. El motiu d’haver rebut aquest premi és la seva tasca educadora i d’inclusió social a través de l’ensenyament i la pràctica de la música i les arts escèniques.

El jurat dels premis també destaca que Xamfrà, fa més de cinquanta anys que treballa per l’educació integre de les persones, amb creació d’espais de trobada en els barris del Raval, Sant Antoni i Poble Sec.

Xamfrà va néixer de la mà de la Fundació l’ARC Música al barri del Raval. L’objectiu era tenir un espai de trobada per les persones que comparteixen interès per les arts escèniques i la música. Mitjançant la música, el teatre i la dansa, els nens i nenes, aprenen a viure l’art de forma col·lectiva i cooperativa.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou