El còmic com a eina de reflexió

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:

El còmic com a eina de reflexió

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La Fundació Solidaritat UB ha publicat “Vinyetes a l’escola per la solidaritat”, que inclou una sèrie de dibuixos fets per alumnes de centres de l’Hospitalet.

“Vinyetes a l’escola per la solidaritat” és una publicació que inclou les historietes guanyadores del premi convocat per la Fundació Solidaritat UB i Cooperació L’H en el marc del Programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

En total, 500 alumnes de 5è de Primària de 12 centres de l’Hospitalet van participar en la tercera edició dels tallers de Còmic pels Drets Humans i la Ciutadana Global, que tenen l’objectiu de fer reflexionar l’alumnat sobre temes com les relacions internacionals, la violència de gènere, el racisme i la crisi de les persones refugiades, a través dels còmics.

“El còmic i l’humor gràfic serveixen per comunicar d’una manera més directa totes aquestes idees, que a vegades són molt complicades i molt grans”, ha dit Albert Monteys, dibuixant professional, durant l’acte de presentació de la publicació, que va tenir lloc el 5 de desembre.

Afegeix un comentari nou