El Festival Inclús obre convocatòria per a l’edició 2019

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
La directora Loes Janssen s'endú un dels premis de l'edició 2017 Font: Festival Inclús
La directora Loes Janssen s'endú un dels premis de l'edició 2017
Foto final de família dels participants de la darrera edició del Festival Inclús Font: Festival Inclús
El Festival Inclús

El Festival Inclús obre convocatòria per a l’edició 2019

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El festival se celebrarà a finals d'any, i preveu superar les xifres de participació de l'any passat: més de 340 films entrats al procés de selecció de diversos països del món.

El festival de referència de les persones amb capacitats diverses, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona (Inclús) ha obert convocatòria per a l’edició 2019, que se celebrarà a finals d’aquest any. La darrera edició, de 2018 al CaixaFòrum, es recorda especialment perquè es va poder veure la premiada pel·lícula ‘Campeones’, que va representar l’estat espanyol als Òscars, i la projecció de 15 pel·lícules d’una selecció de més de 340, arribades de tot el món.

Enguany, les categories que entraran a concurs són tres, i tenen dos terminis diferents. Per una banda, la categoria ‘Posa’t a la nostra pell’, un concurs amateur on persones amb un tipus de diversitat funcional es posen a la pell d’una altra persona que també té una diversitat funcional, i totes dues realitzen un curt. El termini d’inscripció per aquesta modalitat finalitzarà el 21 de juny, i compta amb el suport de l’Arep, l’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental.

Les altres dues categories, amb termini d’inscripció fins l’1 de juliol, són més clàssiques: pel·lícules i curtmetratges d’autor, o bé documentals de ficció. Per participar-hi, cal seguir les bases que es publiquen al web, i fer-ho a través de les plataformes col·laboratives: Festhome, Click for festivals i Film Freeway.

Afegeix un comentari nou