El Govern reestructura la Direcció General de Cultura Popular

 Font:
Font:

El Govern reestructura la Direcció General de Cultura Popular

Resum: 

El Govern va aprovar dimarts una reestructuració de les Direccions Generals del Departament de Cultura. Entre d’altres, l’antiga Direcció General de Cultura Popular i Tradicional passa a anomenar-se Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural. Lluís Puig continua com a responsable.

Amb la nova distribució, aquesta Direcció General incorpora a les seves funcions les d’acció territorial i cooperació cultural amb l’Administració Local “en aquells àmbits no assignats a cap altra direcció general”.

Amb el decret de reestructuració, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Biblioteca de Catalunya passaran a dependre de la nova Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni. Tanmateix, l’Institut Català de les Empreses Culturals i la Institució de les Lletres Catalanes resten sota el paraigües de la Direcció General de Creació, Empreses i Mercats culturals.

La Direcció General de Política Lingüística manté inalterades les seves funcions.

Amb la nova distribució, el Departament de Cultura vol aconseguir una organització més sòlida, amb una major eficàcia i eficiència en el desenvolupament de les competències i funcions que té assignades el Departament.

Més informació

Afegeix un comentari nou