El portal Núvol.com, guardonat amb el Premi Lletra 2012

 Font:
Font:

El portal Núvol.com, guardonat amb el Premi Lletra 2012

Resum: 

El portal Núvol.com, impulsat íntegrament per voluntaris, ha estat guardonat amb el Premi Lletra 2012 per a projectes digitals de literatura catalana.

El jurat, format per personatges reconeguts com l’escriptor Josep M. Fonalleras, o Joan M. Tresserres, exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, ha reconegut “l’esforç gràfic i intel·lectual per oferir un aparador dinàmic i participatiu de la cultura amb varietat i rigor i, de manera especial, pel seu projecte d’edició digital d’obres literàries inèdites en català”.

Segons explica Bernat Puigtobella, editor del portal, el projecte “té el propòsit de construir una comunitat de lectors al seu voltant per aglutinar tots els sectors de l’àmbit cultural”.

Convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i la Fundació Prudenci Bertrana, el premi Lletra reconeix anualment els millors projectes digitals per mostrar o promocionar la llengua catalana. En edicions anteriors han reconegut projectes que avui són referents en l’àmbit digital com Blocs de Lletres, Una mà de contes, el Corpus Literari digital de la Càtedra Màrius Torres o el blog del Llibreter.

Afegeix un comentari nou