El turisme sostenible, eix del Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO

Ravalnet
Turisme sostenible Font:  El Coleccionista de Instantes Fotografía & Video (Flickr)
2017 és l'Any internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

El turisme sostenible, eix del Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO

Ravalnet

Resum: 

Fins al 30 de setembre les entitats catalanes poden presentar a la vuitena edició d'aquests premis els seus projectes relacionats amb els eixos temàtics de la UNESCO (educació, ciència i cultura) o amb el turisme sostenible.

La Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) té oberta la 8a edició del Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO. L’objectiu és fer més visibles les accions que la societat civil està duent a terme en l’àmbit dels Països Catalans. Enguany premiarà accions, experiències, projectes o bones pràctiques duts a terme en relació als eixos temàtics propis de la UNESCO (educació, ciència, cultura) i aquelles que tinguin a veure amb el turisme sostenible, en el marc de la celebració de l'Any internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.

S'hi pot participar en tres categories diferents:

  • Modalitat A. S’hi podran acollir les associacions, centres i clubs UNESCO.
  • Modalitat B. Adreçada a la resta de membres de la xarxa civil UNESCO: biblioteques, càtedres i escoles associades a la UNESCO.
  • Modalitat C. Per a associacions i entitats afins als objectius de les associacions i clubs UNESCO.

El període per participar-hi estarà obert fins al 30 de setembre. S'haurà d'enviar el projecte en format pdf i la fitxa que es pot trobar a les bases del concurs emplenada a l'adreça de correu electrònic info[arrova]fcacu-unesco.org.

Els premis es lliuraran en el marc de la Setmana UNESCO 2017. El projecte guanyador de cada modalitat rebrà un diploma i 200 € en metàl·lic.

Afegeix un comentari nou