Els castells vistos des de dins

 Font:
Font:

Els castells vistos des de dins

Resum: 

Un vídeo dels Castellers de la Vila de Gràcia mostra tot el procés de construcció dels castells, incloent les primeres ordres, la formació de la pinya i dels primers pisos del tronc, utilitzant diferents angles, entre ells un d’interior. El vídeo, fet amb motiu del tancament de la temporada castellera de la colla, està sent tot un èxit a les xarxes socials.

Entre d’altres imatges, l’espectador pot gaudir de la construcció dels primers pisos que conformen el tronc castell, podrà veure com l’estructura trontolla, un dels moments més crítics de tot el procés, i la caiguda final.

El clip, amb una durada d’uns dos minuts, recull diverses actuacions que els castellers de Gràcia han fet durant l'any. "En total, hi deuen aparèixer una desena de castells filmats, per bé que la idea és que sembli que es forma un sol castell", explica Martí Urgell, un dels impulsors de la filmació.

Segons explica Urgell, es va optar per no col·locar la càmera ni a l’anxaneta ni als membres del tronc per evitar que molestés la canalla o els castellers que pujaven. L’any vinent valoraran la possibilitat de fer-ho.

Afegeix un comentari nou