Es presenta la campanya ‘Si la cultura et toca, ara et toca a tu’

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La campanya vol col·laborar amb el sector cultural mitjançant petits donatius.  Imatge de Howard Lake. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Howard Lake. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
La campanya vol col·laborar amb el sector cultural mitjançant petits donatius. Imatge de Howard Lake. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
David Olivares és un dels actors que dóna recolzament a aquesta campanya. Imatge de David Olivares. Font: David Olivares
David Olivares és un dels actors que dóna recolzament a aquesta campanya. Imatge de David Olivares.

Es presenta la campanya ‘Si la cultura et toca, ara et toca a tu’

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

Una campanya vol potenciar el foment de la cultura en època de pandèmia de Covid19. La campanya ha estat organitzada per dues entitats relacionades amb la cultura.

El dimarts 27 d’octubre es va presentar a la terrassa del Teatre Lliure de Barcelona, la campanya ‘Si la cultura et toca, ara et toca a tu’. La campanya té per objectiu animar als ciutadans que estimen la cultura, a perdre la por i a tornar a gaudir-ne, mitjançant aportacions, i que comparteixin, via xarxes socials, el seu amor per la cultura.

Darrere aquesta campanya hi ha les entitats Cercle de Cultura i Fundarising.cat. La idea de la campanya es que la gent perdi la por en apostar per la cultura i comenci a fer-ho, mitjançant petits donatius. Mitjançant la campanya, també es reclama que l’estat espanyol faci una llei de mecenatge, equivalent a les existents en altres països europeus.

Aquesta campanya durarà dos mesos i es pot col·laborar de diverses formes:

  • Comprant: a la web de la campanya hi ha un espai on es poden comprar diferents entrades per diferents esdeveniments i actes organitzats per empreses i entitats.
  • Difonent: a la web també es demana que es difongui un missatge de suport a la cultura. El vídeo ha de ser curt, de 30 a 60 segons, en pla horitzontal, i es pot difondre a les xarxes socials, mitjançant l’etiqueta #laculturaemtoca.
  • Donatiu: a la web, també, es pot fer un donatiu a l’entitat cultural que més es desitgi, per tal d’ajudar-la en aquests moments tan complicats.

De moment ja hi han col·laborat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Empreses Culturals, la Fundació Damm i la Fundació Música Ferrer-Salat.

Afegeix un comentari nou