Gaudeix i fotografia la Festa Major del Raval!

 Font:
Font:

Gaudeix i fotografia la Festa Major del Raval!

Resum: 

Aquest cap de setmana el Raval estarà de festa. Les entitats del barri hi col·laboren organitzant diverses activitats i a més, a través de Raval Cultural, et conviden a participar en un concurs fotogràfic.

Per participar al certamen només cal apropar-se al barri barceloní durant la seva Festa Major i plasmar en una imatge la cultura dins la festa. Les fotografies s'hauran de publicar a l'aplicació mòbil Instagram amb l'etiqueta #RavalCultural. Per tant, per poder participar-hi cal formar part d'aquesta xarxa social i també tenir més de 18 anys. Les imatges es podran publicar entre el 10 i el 16 de juliol.

D'entre les 10 fotos amb més vots en finalitzar l'acció, els membres de la comissió de Festes del Raval seleccionaran i decidiran les cinc guanyadores, pel seu valor estètic, gràfic i per la fidelitat a la temàtica del concurs. Els premis seran entrades per a equipaments del barri i sopars a diferents restaurants.

Com cada any, els veïns/es i les entitats del barri s'implicaran al 100% en la festa, tot organitzant diferents activitats culturals. La Fundació Tot Raval, per exemple, organitza, en el marc del Raval Cultural, visites i activitats a equipaments culturals i al patrimoni artístic del barri.

El Teb i Ravalnet, per la seva banda, hi participen amb activitats infantils, un concert i una xocolatada, organitzada amb la col·laboració de Món Raval. Tot al carrer dels Salvador, el divendres 11 a partir de les 18.00 hores.

Per a més informació consulta el programa de la Festa Major del Barri del Raval 2014.

Afegeix un comentari nou