El HOP Festival proposa un viatge per paisatges corporals

LaviniaNext
Autor/a: 
Alba Marino
Souldiers cia al HOP Festival 2019 Font: HOP Festival
Souldiers cia al HOP Festival 2019. Font: HOP Festival
Agnés Sales i Héctor Plaza al HOP Festival 2019 Font: HOP Festival
Agnés Sales i Héctor Plaza al HOP Festival 2019. Font: HOP Festival
TDU All Styles Battle al HOP Festival 2019 Font: HOP Festival
TDU All Styles Battle al HOP Festival 2019. Font: HOP Festival

El HOP Festival proposa un viatge per paisatges corporals

Autor/a: 
Alba Marino
LaviniaNext

Resum: 

L’associació El Generador, Art i Creació Cultural organitza el HOP Festival, un recorregut de dansa contemporània per diferents espais de Barcelona.

El HOP Festival ens convida a descobrir les múltiples dimensions de la dansa amb tallers, jams, activitats per a tota la família, espectacles i espais de diàleg i pensament al voltant de la creació contemporània de les danses urbanes.

El HOP Festival fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes i es defineix com una plataforma de cerca, exhibició i difusió de les disciplines de la dansa. És un festival que promou el talent local, però acull artistes de tres continents, promovent un diàleg intercultural entre disciplines artístiques. Alhora, reivindica la dansa oberta i creativa per a tothom.

El festival internacional se celebra durant un mes i mig, entre el passat 6 de novembre i el 22 de desembre. Inclou una programació variada que planteja un univers de creació artística amb activitats per a grans i petits i, així com per a aficionats i professionals. Comptarà amb 27 companyies, més de 40 propostes culturals i 10 tallers en 20 espais de Barcelona.

L’únic requisit per participar en el festival és incorporar la dansa urbana, tot i que amb plena llibertat. A més, els presentats tenen l’oportunitat de ser programats en altres activitats organitzades per l’associació, en el marc de les Trobades de Dansa i Cultura Urbana.

Angés Sales, Las hijas de Lilit, Souldiers cia, Izaskun Ortega, Alina Sokulska, Esther Martí, Kampai o MBODJ són alguns dels noms que protagonitzen el cartell d’enguany.

El Generador, Art i Creació Cultural és una entitat sense ànim de lucre nascuda el 2007. Es dediquen a l’organització, producció i difusió d’esdeveniments artístics i culturals. Treballen en tres eixos: donar suport als artistes, apropar la creació cultural i contribuir a la creació de circuits artístics. L’associació compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de Catalunya i el Mercat de les Flors.

Afegeix un comentari nou