I tu, com ho veus? 6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Fotograma d'Altas expectativas' d'Antonio Campos i Pedro Álvaro Paes Font: Inclús
Fotograma d'Altas expectativas' d'Antonio Campos i Pedro Álvaro Paes

I tu, com ho veus? 6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

A l'Inclús, tant les pel·lícules com els documentals sempre tenen la voluntat de mostrar la realitat de les persones amb capacitats diverses, des d'un punt de vista diferent. Aquest any arriben a la sisena edició.

La cara més social i solidària del món audiovisual es retroba a partir de demà amb les persones espectadores en el 6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat, l'Inclús, al CaixaFòrum de Barcelona, i fins el 2 de desembre.

Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, promou les obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. L'eix central del festival és un concurs audiovisual on tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d'entitats.

De fet, l'Inclús forma part de la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya, la Catalunya Film Festival, i se centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector. El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi.

Pel que fa a la Selecció Oficial 2018, hi haurà diverses categories, llargmetratge de ficció, curtmetratge de ficció, llargmetratge documental i curtmetratge documental. El festival s'inaugurarà amb el passi de la pel·lícula 'Campeones' una de les òperes primes de Javier Fesser, produïda aquest any, i una posterior xerrada amb gent de l'equip del film. El programa complet es pot consultar des d'aquí, com també les persones que formen part d'un jurat de força nivell, que compta amb el director Carles Bosch, la propietària del videoclub més antic de l'estat, Aurora Depares, el productor Agustí Argelich, l'actriu Marta Bayarri, i el cinèfil Antoni Verdaguer.

Afegeix un comentari nou