La cultura popular i la ràdio. Una experiència reeixida

Autor/a: 
joan-Ramon Gordo i Montraveta
 Font:
Font:

La cultura popular i la ràdio. Una experiència reeixida

Autor/a: 
joan-Ramon Gordo i Montraveta

Resum: 

Parlar de Jesús Ventura és parlar de cultura popular i mitjans de comunicació. Vinculat durant més de 20 anys a la ràdio, Jesús Ventura i el seu equip han endegat una nova proposta radiofònica que va més enllà de la ràdio convencional per endinsar-se en el món d’Internet. Produeix el programa Fes ta festa.

El número 27 de la revista TORNAVEU Associacionisme i Cultura, publica una extensa entrevista amb aquest promotor de la cultura popular i tradicional. En ella repassa el teu dia a dia al servei de la cultura i de la música tot compartint les seves experiències però sobretot les seves propostes de futur.

Músic, instrumentista i compositor, Jesús Ventura té una mena d’obsessió en la promoció internacional de la cobla, tot manifestant que “...Sempre que hem anat a l’estranger, hem causat sensació. La reacció del públic és una autèntica passada. Els EUA, la Xina, Europa… són llocs on hem pogut comprovar aquestes reaccions d’èxit. Els únics que es queden palplantats són la gent d’aquí. Estem plens de prejudicis, d’esnobs i de falsos moderns”.
Podeu llegir l’entrevista complerta clicant aquí.

Afegeix un comentari nou