La FAC i A Grup Vocal estrenen una nova producció musical: ‘OCTUBRE’

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Imatge promocional del cor A Grup Vocal Font: A Grup Vocal
Imatge promocional del cor A Grup Vocal

La FAC i A Grup Vocal estrenen una nova producció musical: ‘OCTUBRE’

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

La producció musical compta amb el segell de qualitat d’A Grup Vocal, un cor format per intèrprets joves que ja ha assolit èxits en diversos concursos televisius.

La Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC), A Grup Vocal i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) estrenaran el proper 30 de setembre una nova producció pròpia, l'espectacle musical 'OCTUBRE. Cançons per la llibertat'. El recital porta el segell de qualitat musical de l'A Grup Vocal, una companyia que compta amb nou intèrprets (Laura G. Ballbé, Laura Manchón, Laura Bacaria, Júlia Diaz, Ana Extremera, Francesc Abril, Ernest Garrido, Dani Pérez i Marc Fabregat), sota la batuta en la direcció artística de Marc Sambola. El cor ha participat en diversos concursos televisius que l’han anat prestigiant.

Vídeo promocional de l'espectacle

L’espectacle musical és un recorregut per diversos temes de la Nova Cançó, tant presents els darrers mesos gràcies a la recuperació espontània que n’ha fet la gent als carrers, arrel dels fets d’octubre de 2017 i tots els esdeveniments que s’han anat produint abans i després. Així, la producció incorporarà temes de Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Joan Manuel Serrat, Raimon, i d’altres. ‘OCTUBRE. Cançons per la llibertat’ convida també a reflexionar sobre aquests aspectes a través d’aquesta interpretació coral. La proposta manté les melodies originals perquè el públic, que ja coneix les cançons, les pugui cantar.

La producció, pensada per la XTAC, està oberta també a contractacions externes. En aquest cas, caldrà posar-se en contacte amb el cor A Grup Vocal. Tant la Federació d’Ateneus com la Xarxa de Teatres d’Ateneus presenten aquesta nova producció per aquesta temporada després de l’èxit de la temporada passada de la producció pròpia estrella ‘Puig i Cadafalch, un croquis’ interpretada per l’actor Sergi Mateu.

Afegeix un comentari nou