La Fira de Tàrrega manté la seva aposta pel teatre català

 Font:
Font:

La Fira de Tàrrega manté la seva aposta pel teatre català

Resum: 

La 32a edició de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, que se celebrarà del 6 al 9 de setembre, manté una clara aposta pel teatre català amb un 50% de companyies, i la resta provinents de l’Estat Espanyol o de l’exterior.

Durant els quatre dies, els assistents podran veure 68 espectacles de 67 companyies escollides per participar-hi, un total de 254 escenificacions. Segons el Director Artístic de la Fira de Tàrrega, Jordi Duran, és imprescindible oferir espectacles amb contingut i reflexió social per atraure a Europa, tot i que també hi ha lloc a la Fira per la diversió i la disbauxa.

Per la seva banda, el gerent de Fira de Tàrrega, Oriol Martí, va destacar que l’esdeveniment es consolida com un espai de mercat, avalat per un estudi d’impacte en la internacionalització del certamen fet l’any passat sobre dades dels anys 2009 i 2010.

En la present edició els països nòrdics són els convidats en la vitrina internacional, un tastet de diferents companyies que mostraran com s’entenen les Arts de Carrer en els seus respectius llocs d’origen.

Més informació

Afegeix un comentari nou