La Fira Mediterrània de Manresa obre la seva convocatòria pel 2010

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fira Mediterrània de Manresa obre la seva convocatòria pel 2010

Resum: 

La Fira Mediterrània de Manresa ha obert la convocatòria 2010 per a les companyies i grups que vulguin optar a formar part de la tretzena edició d’aquest certamen estratègic en el mapa dels mercats d’espectacles configurat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. La data límit de presentació dels projectes serà divendres 26 de març de 2010. La Fira tindrà lloc entre el 4 i el 7 de novembre de 2010.

Prioritat per a les estrenes.
La Fira prioritzarà en la seva selecció les estrenes absolutes, així com les que ho siguin a Catalunya, als Països Catalans o a l’Estat espanyol. En la convocatòria, el mercat anuncia que tindrà com a eix temàtic no excloent “el moviment”. Aquesta idea succeeix les de les dues edicions anteriors. Així el 2008 el tema escollit va ser la festa al carrer, i el 2009 la dualitat tradició-contemporaneïtat.

La convocatòria remarca el caràcter interdisciplinari de la Fira, que aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Per tant, es confirma que els àmbits potenciats o introduïts el 2009, com les arts visuals, la narració oral i les exposicions, reapareixeran en aquesta nova edició. També es confirma que el mercat abastarà espectacles en diferents formats -petit, mig o gran-, i que seran adreçats tant per als públics adults com als familiars.

L’any passat la Fira va rebre unes 600 propostes i se’n van seleccionar un centenar. La programació es dissenya en funció de la capacitat infraestructural, la professionalitat de les companyies i de l’adequació als diferents formats existents.

Els requisits es poden consultar a www.firamediterrania.cat

Els canals de presentació són el correu postal: Fundació Fira Mediterrània de Manresa, C/ Àngel Guimerà 5, 5è pis. 08241. Manresa ( Catalunya ), i el correu electrònic: artistes@firamediterrania.cat

Les companyies que optin a la participació hauran de lliurar juntament amb la seva sol·licitud, un dossier artístic amb la proposta detallada, que inclogui el text descriptiu de l’espectacle, el currículum, la fitxa artística i un text breu sobre la relació de l’espectacle amb l’arrel mediterrània; la fitxa tècnica amb les necessitats i característiques tècniques, de personal i detall de mides del vehicle de transport de l’escenografia; un DVD de l’espectacle o en el cas de grups musicals CD; i un CD amb com a mínim una fotografia de la companyia (en format .tif o.jpg de 10x15 cm i 300 dpi de resolució).

Més informació: www.firamediterrània.cat

Afegeix un comentari nou