L'accessibilitat al cinema és cosa de tots

LaviniaNext
Autor/a: 
Alba Marino
Curtmetratge de ficció The Co-cop de Cameron S. Mitchell Font: Inclús
Curtmetratge de ficció 'The Co-cop' de Cameron S. Mitchell. Font: Inclús.
Llargmetratge documental The journey de Fanny Bräuning Font: Inclús
Llargmetratge documental 'The journey' de Fanny Bräuning. Font: Inclús.
Llargemtratge documental Maneras de vivir de Vicent Peris Font: Inclús
Llargmetratge documental 'Maneras de vivir' de Vicent Peris. Font: Inclús.

L'accessibilitat al cinema és cosa de tots

Autor/a: 
Alba Marino
LaviniaNext

Resum: 

L'associació Inclús organitza una jornada professional sobre l’accessibilitat al món audiovisual.

La jornada titolada ‘l’accessibilitat al cinema: cosa de tots’ té com a objectiu repassar el panorama actual del cinema i la seva accessibilitat. A més, s’estudiarà la cadena d’accessibilitat necessària i s’establiran les bases per aconseguir fer un projecte més inclusiu en el sector audiovisual.

El Festival Inclús promou obres audiovisuals per donar a conèixer la realitat de persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. L'associació vetlla per l'accessibilitat universal oferint oci inclusiu per persones amb diversitat funcional i les seves famílies. A més, ofereix l'adaptació de continguts audiovisuals i sensibilitza la societat amb projectes i tallers per a totes les edats.

El programa inclou xerrades d’explicació dels conceptes bàsics i de la normativa vigent, tallers per posar-se a la pell d’una persona amb diversitat funcional, així com tecnologies i aplicacions pràctiques a les arts escèniques.

La jornada tindrà lloc l’11 de desembre a l’Aula 1 del CCCB a Barcelona de 9:30 a 14 h i es necessita inscripció prèvia.

Participen organitzacions com Transmedia Catalonia, FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya), ONCE, ACAPPS (Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes), l’Associació Discapacitat Visual de Catalunya: B1 + B2 +B3, Aptent o el servei d’audiodescripció de TV3.

Afegeix un comentari nou