Llet per revistes

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:

Llet per revistes

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Del 5 fins al 17 d'octubre, coincidint amb la renovació de l'arxiu de les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, s'oferiran tres revistes a tothom qui porti un litre de llet per a l'Economat.

La xarxa de biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú emprèn un nou recapte de llet per a l'Economat de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament. Desprès de l'èxit de la primera edició, que es va fer el mes de maig a la biblioteca Joan Oliva, torna aquest intercanvi de llet per revistes, coincidint amb la renovació de l'arxiu de les biblioteques.

Aquesta segona edició es farà del 5 al 17 d'octubre, tant a la biblioteca Joan Oliva com a l'Armand Cardona, i tots els usuaris que hi vulguin participar rebran tres revistes del fons de les biblioteques a canvi del lliurament d'un bric de llet sencera destinada a pal·liar les necessitats de les famílies més desfavorides de la ciutat.

Es tracta d'una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren de l'arxiu periòdicament, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada, i col·laborant amb el projecte de lliurament de queviures a les famílies més necessitades de la ciutat.

Què és l’Economat?

L’Economat de VNG és un servei social de distribució d’aliments gestionat sota la modalitat d’un supermercat, on les persones i famílies beneficiàries poden anar a buscar una quantitat d’aliments predeterminada i escollir, amb un sistema de punts, els productes que més s’ajusten a les seves necessitats. Es tracta d’un servei de distribució d’aliments que substitueix als actuals bancs de queviures. Fins ara, a Vilanova i la Geltrú, el servei de distribució d’aliments per a persones i famílies amb greus problemes econòmics s’ha estat realitzant des de les seus de Càritas i Creu Roja.

Afegeix un comentari nou