Neix el festival 'Amb so de cobla'

Ravalnet
Cobla del Baix Empordà, Aplec de Palamós Font: Peminsu a Wikimedia
Cobla del Baix Empordà, Aplec de Palamós Font: Peminsu a Wikimedia
Flabiol i tamborí. Cobla Cardona Font: Cobla Cardona
Flabiol i tamborí. Cobla Cardona Font: Cobla Cardona

Neix el festival 'Amb so de cobla'

Ravalnet

Resum: 

Té lloc entre el 29 de juliol i el 6 d'agost en diferents municipis de la demarcació territorial de Girona, sobretot a Palamós.

El I Festival de la Cobla de Catalunya "Amb so de cobla" està impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Palamós, i compta amb el suport de l’Agrupació Sardanista Costa Brava i de la Confederació Sardanista de Catalunya.

El seu principal objectiu és esdevenir un punt de trobada d'aquest gènere musical, reflectint la seva vitalitat, creativitat i originalitat, doncs es tracta d'una formació única al món. També es vol posar de manifest la seva diversitat.

El festival començarà el dissabte 29 de juliol a les 21 hores, al Parc del Convent dels Agustins de Palamós, amb la fusió de rock i cobla del cantant Cris Juanico i el seu quartet. Dijous 3 d’agost, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi es faran ressò del bicentenari del naixement de Pep Ventura. L'endemà, la Cobla Bisbal Jove i el grup de rumba catalana Los Gazpacho,

Dissabte 5 d’agost es podrà veure l’espectacle familiar TUTUTS! de la Cobla Bisbal Jove. Després serà el torn de la tenora de Jordi Molina. Diumenge 6 d’agost tindrà lloc el "Curs Amb so de cobla", amb classes magistrals simultànies amb especialistes de prestigi. I com a tancament es farà una ballada pública de la mà de la Cobla Baix Empordà.

Pots consultar tota la programació i tenir més informació a partir del web del festival.

Afegeix un comentari nou