‘Petjades endins’ minimalistes

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
 Font:
Imatge promocional de l'esdeveniment
El Centre Cultural de Terrassa Font: Centre Cultural de Terrassa
El Centre Cultural de Terrassa
La Fundació Prodis dóna suport a la inserció laboral entre col·lectius multifuncionals Font: Prodis
La Fundació Prodis dóna suport a la inserció laboral entre col·lectius multifuncionals

‘Petjades endins’ minimalistes

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Redescobreix-te amb un musical en clau intimista.

L’espectacle musical ‘Petjades Endins’ és un exercici d’introspecció que busca, a través de l’actuació de 28 intèrprets que cantaran deu cançons, donar un bri d’esperança a situacions del món que podem canviar, basant-se en la idea Saint-Exupériana que diu que “allò essencial és invisible als ulls”.

La funció tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa el dijous 14 de juny a les 18h. L’organitza la Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca, ‘Prodis’, i comptarà també amb l’actuació desinteressada de dos artistes amateurs convidats, la cantant Gisela Arauz, i Alba, la ballarina del grup ‘Face to Face’. El musical comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Prodis és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral. L’entitat té una llarga trajectòria a Terrassa, on va néixer el 1960 sota el nom d’Associació Terrassenca Prodisminuits (ATPD), constituïnt el 1996 la Fundació Prodis.

Afegeix un comentari nou