Presentació del balanç del Primer Congrés de les Associacions

 Font:
Font:

Presentació del balanç del Primer Congrés de les Associacions

Resum: 

La presentació del balanç del Primer Congrés de les Associacions amb el títol "I després del Primer Congrés, què ?" i l'acte de lliurament del X Premi Barcelona Associacions a les Bones Pràctiques de Participació i Foment de l’Associacionisme tindran lloc el dijous dia 13 de maig, a dos quarts de set de la tarda, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, plaça Sant Jaume, 1.

El Premi Barcelona Associacions a les Bones Pràctiques de Participació i Foment de l’Associacionisme és una convocatòria anual de l’Ajuntament de Barcelona i del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona, amb l’objectiu d’enfortir les estructures de funcionament que ja estan duent a terme les associacions de la ciutat.

L’enfortiment de les estructures de funcionament associatiu facilita la millora dels espais de participació dels ciutadans i ciutadanes en les entitats, i, a llarg termini, suposa una millora de la capacitat de la ciutadania de participar en el debat públic, tot garantint els elements necessaris per a una participació plena.

Les propostes que es presenten són valorares en funció dels següents conceptes: innovació, adaptació a les noves realitats, resultats, activitats, metodologies i nous enfocaments de qualitat a favor de la participació. També es valora l’interès general i la utilitat social de l’associació i de les propostes presentades.

Podeu consultar les bases i els criteris del Premi clicant aquí.

Afegeix un comentari nou