Presentació del Manual de Campanya Orgull Laic

 Font:
Font:

Presentació del Manual de Campanya Orgull Laic

Resum: 

El manual de campanya Orgull Laic es presenta el proper dimarts, 1 de febrer, impulsat per les quatre entitats de base del Moviment Laic i Progressista, i dissenyat per donar resposta als reptes de les entitats de base, que són les protagonistes i les beneficiàries de les accions proposades.

La presentació del Manual tindrà lloc a les 19h., a la seu de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (c/ Calàbria, 147 de BCN). Hi intervindran Xavier Peralta, autor del manual, i Toni Reig, Director General de Joventut. També hi assistiran els presidents/es, respectivament, d'Esplac, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i Ateneus Laics i Progressistes.

Es tracta d'una eina per a transformar i ajudar les associacions a assolir els seus objectius en els àmbits de reconeixement social, espais i locals associatius, i finançament.

Així mateix, per dinamitzar el procés, s’ha obert un espai web que ha de servir per a què el manual vagi creixent amb les aportacions que hi facin els esplais, els agrupaments, els casals i grups de joves i els ateneus. www.orgull-laic.cat.

Més informació a mlp@mlp.cat o al tel. 93 60 11 631


Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou