Resistències i esperances, en format documental

Coordinadora d'ONG Solidàries
Autor/a: 
Coordinadora d'ONG Solidàries
 Font: Coordinadora d'ONG Solidàries
Font: Coordinadora d'ONG Solidàries

Resistències i esperances, en format documental

Autor/a: 
Coordinadora d'ONG Solidàries
Coordinadora d'ONG Solidàries

Resum: 

Del 17 al 20 d'octubre, la Biblioteca Carles Rahola de Girona acull la II Setmana del Documental Social a Girona. Una dotzena de propostes sobre diverses formes de resistències i lluites.

La Coordinadora d’ONG Solidàries, la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona, el Servei Municipal de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Girona i la Biblioteca Carles Rahola posen en marxa la segona edició de la Setmana del Documental Social a Girona.

Aquest cicle de cinema documental vol acostar al públic treballs de qualitat que, malauradament, no compten amb els recursos necessaris per accedir als canals de distribució comercials, i vol també, sensibilitzar sobre alguns aspectes de la realitat social, a través d’una mirada diferent de la que es transmet habitualment des dels mitjans de comunicació tradicionals.

La Setmana del Documental Social a Girona, també vol esdevenir un punt de trobada, diàleg i debat entre realitzadors independents i el públic. Per aquest motiu, durant el festival s’han programat 8 diàlegs amb alguns dels directors i directores dels 12 treballs documentals que es visionaran al festival.

Amb el lema “Resistències i esperances”, l’edició d’enguany posarà el focus en diverses alternatives de desenvolupament, de treball o de lluita que estan generant oportunitats i solucions i que són ben desconegudes pel gran públic. Són experiències de desenvolupament basades en àmbits ben diversos com el de la cultura, l’esport, el medi ambient o la reivindicació, que generen impactes molt positius per a la ciutadania.

Totes les sessions són gratuïtes.

Afegeix un comentari nou