Rutes LGTBIQ+: Pepito Zamora

IdemTV
Autor/a: 
Carme Porta
Exposició Pepito Zamora a Sitges.  Font: Flickr, Visit Sitges
Exposició Pepito Zamora a Sitges. Font: Flickr, Visit Sitges

Rutes LGTBIQ+: Pepito Zamora

Autor/a: 
Carme Porta
IdemTV

Resum: 

Una proposta cultural dedicada a la història LGTBIQ+ de Sitges, organitzada per Colors Sitges Link.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Aquest vídeo dona a conèixer la iniciativa Rutes LGTBIQ+ de Sitges, organitzada per Colors Sitges Link. Aquesta associació organitza regularment rutes culturals pels carrers d’aquesta ciutat que repassen la seva història queer, com a vil·la referent del col·lectiu. En concret, aquest reportatge recull la ruta i l’exposició sobre Pepito Zamora.

La proposta té lloc en el marc del 50è aniversari de la mort d’aquest artista, amb l’objectiu de recuperar la seva figura. Zamora va ser un personatge polifacètic, i va desenvolupar la seva activitat artística en diversos àmbits, com el món de l’espectacle, la il·lustració i l’escriptura.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou