S’amplien les despeses imputables en les noves línies d’ajuts en cultura popular

 Font:
Font:

S’amplien les despeses imputables en les noves línies d’ajuts en cultura popular

Resum: 

La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria per a la concessió d'ajuts en matèria cultural per a l'any 2014. En total, es convoquen 8 línies de subvencions en l'àmbit de la cultura popular.

Fins el 10 d’abril, les entitats poden presentar les seves sol·licituds en les diferents línies de subvencions.

Com a novetat, respecte anys anteriors, s’amplien les despeses imputables als ajuts. Segons ha explicat el Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals, Lluís Puig, es podran introduir com a despesa tots aquells recursos que els subvencionats aconsegueixin en espècies per al projecte, sempre i quan es disposi d’un certificat de reconeixement.

Per altra banda, les entitats que gestionen un equipament cultural propi tindran un punt addicional de cara a l’examen i valoració que realitzi la Comissió d’Avaluació. Tanmateix, per aquestes, s’amplia el sostre de despeses que poden anar associades a la subvenció, passant d’un 10% en les darreres convocatòries a un 30% enguany.

Puig ha remarcat que els projectes que tenen més possibilitats de rebre ajuts són aquells que tenen un pressupost més elevat i un espectre d’actuació més ampli.

Les línies són les següents:

Afegeix un comentari nou