Torna el Premi Literari Delta per a dones

Ravalnet
Participants en la convocatòria de 2015 Font: Premi Delta
Participants en la convocatòria de 2015 Font: Premi Delta
Cartell del concurs Font: Premi Delta
Cartell del concurs Font: Premi Delta

Torna el Premi Literari Delta per a dones

Ravalnet

Resum: 

El certamen, que enguany va per la novena edició, té entre els seus principals objectius promoure l’escriptura i visibilitzar les dones en el món literari.

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per a dones és una inicaitiva de diversos ajuntaments de la comarca del Baix Llobregat, és bianual i es convoca des de l'any 2001.

Hi co·laboren les biblioteques municipals i compta amb el suport del Consell de les Dones del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona. Enguany està liderat per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que és qui s'encarrega de crear les bases del concurs.

El Delta del Llobregat posa nom a aquest certamen literari.

El concurs vol "impulsar projectes que fomentin la presència d'escriptores, que donin oportunitat a les noves creadores de donar a conèixer les seves obres", ja que a l'àmbit literari es poden observar també desigualtats de gènere, tot i haver escriptores catalanes molt reconegudes.

Les obres es poden presentar fins al 21 de setembre i el veredicte del jurat es farà públic l’1 de desembre al lliurament de premis que es farà a Sant Vicenç dels Horts. Pots consultar les bases del concurs a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou