Torna ‘Una Altra Estrena’ amb més força que mai

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Joan Ballart
 Font: Sus4
Els actors i actrius i la directora d'Una Altra Estrena

Torna ‘Una Altra Estrena’ amb més força que mai

Autor/a: 
Joan Ballart
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El musical de la prometedora directora Clara Solé torna als escenaris dels ateneus de tota Catalunya desprès d'una parada de tres mesos.

L’inici de l’any dins del món ateneístic ha estat marcat per la represa de la gira del musical ‘Una Altra Estrena’. Aquesta obra, produïda per la FAC i la XTAC, ha estat creada i dirigida per la Clara Solé i compta amb la supervisió artística del reputat director de musicals Daniel Anglès. El tour portarà a la jove companyia Sus4 a voltar per tota Catalunya fins al juny.

L’equip que forma ‘Una Altra Estrena’ està encapçalat per un dels nous talents amb més projecció del món del teatre musical, la Clara Solé. La jove directora barcelonina ja havia pres part en musicals com 'Un cau de mil secrets', 'El Despertar de la Primavera' o 'Fun Home', però sempre com a actriu. Ara, ha fet el salt a la direcció professional de la mà d’un dels directors de musicals amb més experiència, Daniel Anglès.

Més enllà de la direcció, ‘Una Altra Estrena’ compta amb un elenc d’actors-cantants-ballarins excepcional sorgits de l’Escola Aules, un centre de formació de referència d’artistes del ram. Maria Codony, Alexandre Ars, Clara Giralt, Ferran Enfadeque, Laura Font i Carles Alarcón seran els actors i actrius encarregats de fer les delícies d’un públic que haurà de dir la seva per aconseguir fer el musical a mida.

Un dels punts forts d’’Una Altra Estrena’ és que busca fer un homenatge als clàssics del gènere, però ho fa amb una proposta radicalment innovadora. En aquest sentit, el Daniel Anglès explica que “el públic tindrà l’oportunitat de crear un musical al mateix temps que l’està veient donant indicacions als intèrprets”.

CALENDARI GENER i FEBRER:
Casal La Principal de Vilafranca del Penedès: 25/01/2020 a les 20:30h
Casino de Caldes de Montbui: 26/01/2020 a les 18:30h
Centre Moral Gràcia: 02/02/2020 a les 19:00h
El Coro de Sentmenat: 09/02/2020 a les 18:30h
Amics de les Arts de Terrassa: 15/02/2020 a les 21:30h
Centre Moral Arenys: 16/02/2020 18:00
La Cate de Figueres: 23/02/2020 a les 18:00h

Afegeix un comentari nou