Tornaveu, associacionisme i cultura

Tornaveu, associacionisme i cultura

Resum: 

Una nova publicació virtual fruit de la col·laboració entre l’ENS de Comunicació Associativa i l’Associació Heptàgon.

TORNAVEU Associacionisme i Cultura, és el nom de la nova publicació virtual que veurà la llum la primera quinzena d’octubre. És una iniciativa conjunta de l’ENS de Comunicació Associativa i de l’Associació Heptàgon.

Es tracta de donar veu al conjunt d’associacions socio-culturals que constitueix el gruix de la societat civil de l’àmbit territorial de parla catalana. Un espai de la societat que massa sovint no veu reflectida la importància de les seves manifestacions en els mitjans de comunicació que haurien de divulgar-les.

TORNAVEU vol ser un mecanisme d’informació, però també una tribuna d’opinió. En aquest sentit és una conseqüència més d’un procés que s’inicià amb el naixement de l’Ens de Comunicació Associativa i de l’Associació Heptàgon projecte que s’emmarca plenament en els seus objectius fundacionals respectius.

Amb una edició quinzenal, compta amb delegats distribuïts arreu els territoris de parla catalana, els quals aniran informant i explicant les diferents propostes, realitats, experiències... que es donin en els seus territoris respectius.

Afegeix un comentari nou