Trasllada el teu ateneu a casa i fes visible la Cultura Popular!

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
 Font: Toni Galitó
Font: Toni Galitó

Trasllada el teu ateneu a casa i fes visible la Cultura Popular!

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural està duent a terme una campanya per compartir continguts de manera coordinada a les xarxes.

Des de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural se’ns ha proposat de sumar-nos a la campanya que s’està duent a terme a nivell de país per part de diversos artistes i moviments i entitats culturals per compartir continguts de manera coordinada a les xarxes, per combatre amb la cultura el confinament i el virus.

Si com a ateneu creus que pots aportar continguts audiovisuals que es trobin o es puguin posar on-line per part dels seus autors o titulars (sempre respectant drets), ja siguin obres de teatre amateur; concerts; espais, programes o documents elaborats o produïts de manera expressa pel seu consum, amb característiques instructives i/o d’oci; bases de dades amb documents històrics o fons documentals o materials singulars i d’interès general, fem-ho!

La manera més senzilla de procedir seria que cada entitat i/o federació fes públic els recursos dels quals disposa al seu propi portal web i a la vegada pugueu escriure’ns sobre què poseu a disposició de la ciutadania i el link amb el qual s’hi pot accedir, nosaltres ho farem arribar a Cultura. Des de la Direcció General hi ha el compromís d’anar-ne fent difusió des de les seves xarxes i canals habituals.

Visualitzem entre tots la tasca de l’associacionisme, i fem-la ben viva en aquests moments en els quals no podem fer activitats col·lectives.

Afegeix un comentari nou