Verkami, una manera alternativa de suport a les iniciatives creatives

 Font:
Font:

Verkami, una manera alternativa de suport a les iniciatives creatives

Resum: 

No és freqüent trobar propostes encaminades a afavorir les iniciatives i projectes creatius de manera col·laborativa i participativa. Verkami n’és un bon exemple al convertir el públic a qui va dirigida la creació, en mecenes, el qual rep recompenses exclusives a canvi de llurs aportacions.

El mecanisme és molt senzill: Per una banda els creadors presenten la seva proposta en una pàgina de Verkami, tenint 40 dies per donar-la a conèixer i recaptar el finançament necessari. Si al cap d’aquest termini el projecte aconsegueix el finançament, es tira endavant i els mecenes reben les seves recompenses. Per altra els mecenes individuals segueixen l‘evolució del projecte, escullen la seva recompensa i es comprometen a fer la seva aportació sempre que al cap dels 40 dies s’hagi aconseguit el 100% de les aportacions previstes, del contrari l’aportació individual no es fa efectiva.

Al seu web podreu trobar tot un seguit d’explicacions a les vostres preguntes que de ben segur us il·lustraran.

Verkami neix a Mataró de la iniciativa privada d’un pare i dos fills: en Joan, l’Adrià i en Jonàs Sala, un biòleg, un historiador de l’art i un físic. Els uneix la passió per la creativitat, l’art i la investigació, i poder ajudar a fer realitat petites manifestacions creatives, és a dir: verkami és un punt de trobada entre gent amb idees, projectes interessants i usuaris amb ganes d'ajudar a tirar-los endavant

Per a més informació cliqueu aquí

Comentaris

Moltes gràcies pel vostre apunt. Heu resumit perfectament el nostre funcionament i filosofia. Sou uns cracs! Una abraçada des de verkami.

Afegeix un comentari nou