7 formes de participar a La Marató de TV3 a través de l’esport

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Des dels darrers anys, una de les formes més habituals de col·laborar amb La Marató de TV3 és participant en actes esportius. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Des dels darrers anys, una de les formes més habituals de col·laborar amb La Marató de TV3 és participant en actes esportius. Font: Unsplash.
Alguns d'aquests esdeveniments són pedalades, com la de St Quirze o Cabra del Camp. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Alguns d'aquests esdeveniments són pedalades, com la de St Quirze o Cabra del Camp. Font: Unsplash.
D'altres són curses de muntanya o marxes populars com la de Bescanó o la Serra de les Obages. Font: Unsplash.  Font: Font: Unsplash.
D'altres són curses de muntanya o marxes populars com la de Bescanó o la Serra de les Obages. Font: Unsplash.

7 formes de participar a La Marató de TV3 a través de l’esport

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

Des de curses de ruta i caminades populars fins a pedalades i curses de muntanya, diferents organitzacions esportives col·laboren solidàriament amb La Marató de TV3.

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre, ciutats i pobles arreu de Catalunya es solidaritzen amb La Marató de TV3 amb tot tipus d’esdeveniments esportius. Des de caminades populars i pedalades fins a curses en ruta i de muntanya de diferents distàncies i per a totes les edats.

Enguany, La Marató de TV3 dedicarà tots els fons recaptats a lluitar contra les malalties minoritàries. L’objectiu principal és fomentar la recerca biomèdica a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa, que ajudaran a finançar projectes de recerca liderats per persones científiques de les principals institucions catalanes.

Caminada solidària a la Serra de les Obages

El diumenge 15 de desembre, el Club Excursionista Priorat col·laborarà amb La Marató recaptant fons a través de la seva caminada popular per la Serra de les Obagues. Els participants poden escollir entre dos recorreguts, un de 6 quilòmetres i un altre de 9 quilòmetres.

El tret de sortida es donarà a les 10.00 h a la plaça de la Quartera, Falset, i les inscripcions es poden fer el mateix dia de 9.00 h a 10.00 h. Per participar, l’aportació mínima és de 5€, més 4€ si no s’està federat.

8a Cursa Solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3

El proper diumenge 15 de desembre, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallés, organitzen la 8a edició d’aquesta cursa.

La UAB està desenvolupant importants recerques en l’àmbit de les malalties minoritàries i treballen per conscienciar a la societat per cooperar i obtenir recursos per a la recerca d’aquestes malalties.

L’organització anima a participar a l’acte ja sigui corrents, caminant o fent de voluntari/a. La prova compta amb una cursa d’11’6 quilòmetres i un circuit de 6’5 quilòmetres per fer com a cursa o caminada. També hi haurà una cursa de 480 metres per esportistes amb mobilitat reduïda. Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Pedals de la marató

El 15 de desembre, Sant Quirze Safaja, el Centre Excursionista Castellterçol i el seu veïnat organitzen aquesta pedalada per les malalties minoritàries. La pedalada pels voltants del municipi ofereix 4 modalitats (48km, 36km, 21km i 13km) perquè tothom hi pugui participar i els millors temps de les travessies de 36 i 48 quilòmetres s’emportaran un pernil.

També es podrà participar en un circuit de 12 quilòmetres que es podrà fer tant corrents com caminant. La sortida tindrà lloc a les 9.00 h i tots els circuits inclouen avituallament líquid i sòlid, botifarrada a l’arribada i un obsequi esportiu de record.

Per participar a la pedalada, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Cabra del Camp pedala per La Marató

El 15 de desembre, Amics Pedala organitza la 14a edició de la cursa en btt a Cabra del Camp. A més de recaptar fons per La Marató, l’acte és un memorial a Xavi Tondo i Volpini.

Es podrà escollir entre un circuit llarg de 34 quilòmetres i un curt de 22 quilòmetres. Per totes aquelles persones que no puguin assistir, però vulguin col·laborar amb la causa, es poden inscriure a través del dorsal zero.

L’any anterior, l’organització va recaptar 10.024€ per La Marató. Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Marxa Popular Solidària per La Marató de TV3

El 15 de desembre, Bescanó Corre organitza aquesta marxa solidària. La cursa donarà el tret de sortida a les 9.00 h al polivalent de Bescanó i compta amb dos recorreguts, un curt de 8 quilòmetres i un llarg de 15 quilòmetres.

La marxa es pot fer tant corrents com caminant i a l’arribar, totes les persones participants podran gaudir d’una xocolatada. La inscripció és 100% solidària amb un cost de 5€ i per formalitzar-la, cal enviar un correu a l’adreça electrònica bescanocorre@gmail.com

Caminem per La Marató de TV3

El 15 de desembre, l’Associació Esportiva Caminada Nocturna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, Fruites i verdures Marcel, Tallers Mecànics Font i BigMat organitzen aquesta caminada popular. L’hora de sortida serà les 9.00 h i a partir de les 8.30 h del mateix dia es podran formalitzar les inscripcions.

El recorregut és d’aproximadament uns 14 quilòmetres i passarà per La Bisbal, Mas Cendra, la casa de colònies Pou del Glaç, Can Mirameu, Santa Llúcia de l'Arboç, Sant Pol, Mas Pica i La Bisbal.

L’organització recorda que enguany, el recorregut només estarà senyalitzat amb cinta. La cursa té una inscripció 100% solidària amb un donatiu de 7€ per persona.

Cursa popular de Manlleu per La Marató

El 15 de desembre, l’associació esportiva Hook School Club de Boxa Manlleu, amb la col·laboració del Club Olímpic Manlleu i les AMPA de Manlleu, organitzen aquesta cursa popular de 10 kilòmetres. La sortida tindrà lloc a les 11.00 h a la plaça Fra Bernadí i compta amb servei d’avituallament durant el circuit.

Per participar en la 9a edició d’aquesta cursa, cal pagar 10€ d'inscripció i 15€ si es vol la samarreta de l’acte. Les inscripcions es poden fer presencialment al Club de Boxa o a través del formulari en línia.

Afegeix un comentari nou